SURPRIZĂ! AUR și-a lansat candidații la alegerile locale! Listele sunt mai bune decât ale PNL-ului! Oameni cu studii superioare, susținuți în comunitățile lor!

Listele de consilieri locali și județeni ale candidaților propuși de Alianța pentru Unirea Românilor au fost o adevărată surpriză pentru sutele de brăileni care au participat la lansarea oficială. Oameni dedicați, profesioniști, cu studii superioare – o listă care bate candidații Partidului Național Liberal, la nivelul județului Brăila.


Candidatul AUR la Primăria municipiului Brăila, așa cum a fost anunțat anterior, în cadrul unei conferințe de presă, este omul de afaceri Florin Cîrligea

Cîrligea și-a ales o listă de consilieri formată din profesioniști, experți în domeniile lor de activitate. Lista consilierilor locali este deschisă de Daniela Rădulescu, fost consilier local, care a fost inițiatorul proiectului de hotărâre prin care Primăria municipiului Brăila acorda un stimulent de 1.000 de lei pentru fiecare nou-născut.

Campania AUR pentru alegerile locale se va numi ”Brăila altfel”, iar Florin Cîrligea își propune, pentru început, să creeze o serie de facilități pentru ca tinerii să nu mai fie nevoiți să plece în alte orașe pentru un loc de muncă decent.

”Nimeni nu mai are unde să muncească. Brăila, economic vorbind, este la pământ! De 34 de ani, această administrație comasată conduce acest municipiu și județ. S-au făcut niște lucruri normale pentru anul 2024! Este anormal faptul că, la momentul actual, din 238.000 de locuitori, mai avem în jur de 154.000, conform ultimului recensământ. Dacă ne uităm în jur, tineretul ne pleacă. Oamenii pleacă în străinătate. Degeaba facem noi bulevarde și asfaltăm străzi dacă în 20 de ani nu va mai fi nimeni să le folosească”, a declarat candidatul AUR la Primăria municipiului Brăila, Florin Cîrligea.


Marian Simion, candidatul AUR la Consiliul Județean este convins că partidul pe care îl reprezintă va câștiga alegerile locale din 9 iunie 2024!

Marian Simion are 48 de ani, este pensionar MAI, este căsători și are doi copii. Printre proiectele pe care și le-a propus din funcția de președinte al Consiliului Județean se numără atragerea investitorilor și crearea unui număr de minim 4 bazine de înot pentru elevii din județul Brăila. Nu a mai făcut politică, însă este convins că AUR va câștiga alegerile locale la Brăila.

”Este o mare onoare pentru mine să fiu candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean, din partea acestui minunat partid. Vreau să-i mulțumesc domnului președinte Cîrligea Florin pentru încrederea pe care mi-a acordat-o. Vreau să vă mulțumesc și dumneavoastră, celor care sunteți prezenți și sunteți alături de mine, și vreau să vă mai spun un singur lucru: lupta noastră va continua și după data de 9! O să câștigăm aceste alegeri, chiar dacă unii dintre noi nu cred, dar eu sunt convins că, împreună cu Dumnezeu, aceasta se va realiza”, a declarat Marian Simion, candidatul AUR la funcția de președinte al Consiliului Județean.

Lista candidaților la Consiliul Județean este deschisă de Viorel Botea, profesor de matematică, fost inspector școlar general și fost președinte PMP Brăila, încă din anul 2013, când partidul a fost fondat.

Viorel Botea a atras atenția asupra faptului că Brăila nu este pregătită să ofere un viitor tinerilor și a susținut acest argument cu faptul că niciunul din elevii săi, din generația anterioară, nu și-a găsit locul în Brăila, toți fiind nevoiți să părăsească județul, în căutarea unui loc de muncă decent.


AUR are candidați pentru cele trei orașe: Ianca, Însurăței și Făurei. Totodată au fost prezentați și candidații pentru 30 de comune din județul Brăila

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry