Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Primăria Brăila organizează în perioada 28 mai – 2 iunie o expoziție de dulciuri cu vânzare, în Parcul Monument

Pofticioșii sunt așteptați cu cele mai îmbietoare dulciuri, de la produse tradiționale la delicatese turcești.

De asemenea, cei interesați pot vizita o mică expoziție de flori cu vânzare sau pot achiziționa produse și jucării handmade, produse apicole sau din lavandă și baloane.

Totodată, pe 1 Iunie, cei mici sunt așteptați la Grădina Zoologică, începând cu ora 09.00, unde Forumul Tinerilor din România – Brăila, le-a pregătit o serie de spectacole.

În aceeași zi, începând cu ora 09.30, la Cantina Sport se va derula Cupa ”Micul Prinț” – C.S. Micul Prinț Brăila. De asemenea, în Parcul Monument, începând cu ora 10.00, copiii sunt așteptați pentru a urmări Parada personajelor din povești și desene animate, care va fi urmată de premierea evenimentuluin”Brăila prin ochi de copil”, de către Organizația ”Pentru Adevăr”.

Manifestările organizate cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului se vor încheia cu o nouă Parada a mult iubitelor personaje din povești și desene animate, ce va avea loc tot în Parcul Monument, în intervalul orar 16.00 – 20.00.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry