La ordinul prefectului, s-a înființat o comisie care să verifice condițiile de depozitare a produselor POAD!

Prefectul județului Brăila, Iulian TIMOFEI a emis, recent, un Ordin care actualizează componența Grupului de Lucru pentru derularea Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD). Dintre membrii acestui grup fac parte, pe lângă reprezentanții desemnați ai fiecărui UAT, și reprezentanți ai instituțiilor publice locale cu responsabilități în aplicarea și derularea programului POAD.  

”Pe baza ordinului emis, se constituie o Comisie Mixtă formată dintr-un reprezentant al Instituției Prefectului – Județul Brăila, al Direcției de Sănătate Publică, al Direcției Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor, precum și al Direcției Generale de Asistența Socială și Protecției Copilului Brăila. Scopul acestei comisii este acela de a verifica condițiile de depozitare pentru păstrarea calității și integrității produselor POAD. Totodată membrii grupului de lucru desemnați din partea unităților administrativ teritoriale din județul Brăila trebuie să implementeze măsuri de siguranță contra furturilor, sustragerilor și calamităților naturale”, a declarat prefectul județului Brăila, Iulian TIMOFEI.

Controalele pe raza județului Brăila încep de săptămâna aceasta pentru ca depozitele de alimente să fie pregătite în vederea recepției pachetelor POAD.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry