Lucrare programată la rețeaua de alimentare cu apă MARȚI 02.07.2024 orele 09:00 – 16:00

Compania de Utilități Publice “Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile, MARȚI 02.07.2024 orele 09:00 – 16:00, pentru executarea unor lucrări de extindere a rețelelor de apă potabilă pe strada Vadul Catagaței, din cadrul Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din județul Brăila (POIM), în perioada 2014 – 2020.

Vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile toți utilizatorii casnici, agenții economici și instituțiile publice din cartierul Brăilița, perimetrul cuprins între străzile: Calea Galați, Eroilor, Mircea Mălăeru și Șoseaua DIG Brăila- Galaţi DN 22B, inclusiv blocurile ANL.

“Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei“, a transmis conducerea CUP Dunărea Brăila.

La reluarea alimentării cu apă este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Este recomandat să se folosească apa doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry