Lucrare programată la rețeaua de alimentare cu apă MARȚI 28.11.2023 orele 08:00 – 22:00!

Compania de Utilități Publice “Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile, MARȚI 28.11.2023 orele 08:00 – 22:00, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor de apă potabilă pe Strada Apollo și Șoseaua Baldovinești.

Vor fi afectați de oprirea furnizării apei utilizatorii casnici, agenții economici și instituțiile publice de pe următoarele străzi: Ardealului, Apollo (între Bulevardul Dorobanților și Podul Apollo), Brateș, Ion C. Brătianu, Constantin Dobrogeanu Gherea, Carpați (între Bulevardul Dorobanților și strada Podului), Ion Ghica, Mihail Kogălniceanu, Mărului, Moș Ion Roată, Podului, Piața Carpați, Vasile Alecsandri, 13 Septembrie 1848, și strada Ardealului – numerele fără soț), precum și blocurile: A1, A2, A3, A4, A5, A6, situate pe strada Mihail Kogălniceanu, deservite de hidroforul situat la Centrala Termică Kogălniceanu, menționăm că nu vor fi afectate blocurile de locuințe din cartier Apollo.

”Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

De asemenea vă aducem la cunoștință că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei”, a transmis conducerea CUP Dunărea.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry