Lucrare programată la rețeaua de alimentare cu apă MIERCURI 12.06.2024 orele 09:00 – 15:00

Compania de Utilități Publice “Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile, MIERCURI 12.06.2024 orele 09:00 – 15:00, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor de apă potabilă pe strada Școlilor.

Vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile toți utilizatorii casnici, agenții economici și instituțiile publice de pe următoarele străzi:

  • Strada Unirii între strada Mihai Eminescu și strada Școlilor;
  • Bulevardul Alexandru Ioan Cuza între strada Mihai Eminescu și Calea Călărașilor;
  • Strada Școlilor între Bulevardul Alexandru Ioan Cuza și Calea Călărașilor.

Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei, a transmis conducerea CUP Dunărea Brăila.

La reluarea alimentării cu apă este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Este recomandat să se folosească apa doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry