Lucrare programată la rețeaua de alimentare cu apă MIERCURI 19.06.2024 orele 09:00 – 16:00

Compania de Utilități Publice “Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile, MIERCURI 19.06.2024 orele 09:00 – 16:00, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor de apă potabilă pe strada Zimbrului din cadrul Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din județul Brăila (POIM), în perioada 2014 – 2020.

Vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile toți utilizatorii casnici și agenții economici din cartierul Catanga, perimetrul cuprins între străzile: Șoseaua Baldovinești – Strada Decebal – Strada Cimbrului, respectiv străzile: Cimbrului, Zimbrului, Vișinului, Pescărușului, Graurului, Olteniei, Cireșului, Garoafelor, Iasomiei, Decebal, Păltiniș, Balasova, Semenic, Berzei și Egretei.

Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei“, a transmis conducerea CUP Dunărea Brăila.

La reluarea alimentării cu apă este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Este recomandat să se folosească apa doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry