Masă rotundă – Dreptul muncii în sectorul public și privat!

Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila în parteneriat cu Colegiul Consilierilor Juridici din Brăila au organizat în data de 06 aprilie  2022, începând cu ora 15:30,  evenimentul intitulat Masă rotundă – Dreptul muncii în sectorul public și privat.

Scopul întâlnirii a fost acela de a dezbate cele mai acute, de actualitate și de impact probleme care apar în raporturile juridice de muncă, o întâlnire benefică pentru faptul că s-au discutat proceduri de lucru, cu referire la atribuţiile şi competenţele cu care diferite instituții se confruntă în activitatea de zi cu zi.

Invitații speciali, conferențiar universitar dr. Rais Dorian și decan Marian Caragață au interacționat cu participanții, consilieri juridici, dornici să-și aprofundeze cunoștințele și de a dobândi abilități noi,  dar și cu  reprezentanți din sectorul public și privat ce au avut posibilitatea de adresa  întrebări punctuale,  legate de temele abordate: relațiile individuale și colective de muncă; jurisdicția muncii; salarizarea conform legislației în vigoare,  dar și drepturile și obligațiile  angajatului și ale angajatorului.

Evenimentul s-a desfășurat în Sala ProArte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry