Primarul Dumitru Panturu a reusit sa tina pesta departe de Movila Miresii

Primarul Dumitru Panturu a reusit sa tina pesta departe de Movila Miresii

 

 

Cu toate ca pericolul nu a trecut, Dumitru Panturu se poate lauda ca fiind unul dintre putinii primari, din judetul Braila, care a luat la timp masurile de prevenire, astfel incat porcii din Movila Miresii sa nu fie afectati de virusul PPA.

“In atentia cetatenilor din Movila Miresii, Tepes Voda si Esna. Maine 30 august 2018 se va distribui catre detinatorii de porci o noua serie de substanta pentru filtrele dezinfectoare. Cantitatea primita va fi amestecate in 10 litri de apa. Persoanele care nu vor fi gasite la domiciliu vor primi substanta de la sediul primariei maine dupa amiaza”, se arata in comunicatul transmis de Primaria comunei Movila Miresii.

Dumitru Panturu a declarat pentru Jurnalul de Braila faptul ca, pana la momentul actual, in niciuna din localitatile comunei nu a existat suspiciunea prezentei virusului.

Localnicii au fost indrumati sa-si confectioneze singuri un filtru dezinfector, la intrarea in gospodarie, sa foloseasca masuri de precautie atunci cand intra in cocina si sa semnaleze orice suspiciune, atat in ceea ce priveste animalele din gospodarie dar si vanzarea porcilor de catre samsari, pe raza comunei.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry