Cuza Sport are sanse la play-off

Cuza Sport are sanse la play-off

 

 

Se contureaza frumos echipa de baschet! Cuza Sport a semnat cu doi americani pentru viitorul sezon competitional.

Shaquille Johnson si Joseph McClain, in varsta de 24, respectiv 25 de ani sunt noile achizitii pe care mizeaza clubul, pentru a redresa din pierderile unor contracte, ale unor jucatori din sezonul trecut.

“In prima parte a sezonului, la seniori, vom avea ca obiectiv clasarea in primele trei echipe. Din punctul nostru de vedere este un obiectiv realizabil, deoarece momentan sunt doar patru echipe, pe doua dintre ele deja le cunoastem, ca am jucat cu ei si stim. Vom vedea exact ce lot isi va forma fiecare echipa in parte si in functie de ce jucatori vor aduce, vom sti si noi cum sa punem problema. Dupa prima parte a sezonului noi, care vom fi in primele trei echipe, vom merge mai departe intr-o alta grupa de 6 echipe(…) Federatia a facut in asa fel incat sa dea sansa oricarei echipe sa ajunga in play-off si chiar sa castige campionatul. Va fi foarte greu, dar nu imposibil”, a declarat Telinoiu Ciprian.

In cadrul play-off LNBM, sezonul 2018-2019, se vor juca 3 tururi (sistem 3/5; etapa dubla cu o zi pauza); locurile 5-8 vor juca tururi de 2/3 jocuri.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry