Vrei să fii pompier? 300 de locuri sunt disponibile la Școala de Subofițeri „Pavel Zăgănescu” Boldești!

În perioada 18.10 – 05.11.2023, persoanele interesate, care îndeplinesc condițiile de recrutare și criteriile specifice, se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești.

Pentru sesiunea de admitere octombrie 2023 – noiembrie 2024, locurile aprobate pentru Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești sunt următoarele:

  • 275 locuri la specialitatea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă, astfel: 255 pentru nevoile Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (din care 2 locuri pentru romi), 10 pentru Republica Moldova, 10 beneficiari externi;       
  • 25 locuri la specialitatea maistru militar auto, astfel: 15 – Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, 2 – Inspectoratului General al Poliţiei Române, 2 – Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, 2 – Inspectoratului General al Aviaţiei, 4 – Direcţia Generală Logistică.                  

Locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune (femei şi bărbaţi). Cererea-tip de înscriere, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează, se scanează și se transmite exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail: resurse_umane@isubraila.eu, în perioada 18 octombrie – 05 noiembrie 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Cererea-tip de înscriere și consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare se descarcă de pe site-ul oficial al ISU Brăila AICI. Cererea va fi adresată conducătorului instituției, folosind formula ”DOMNULE INSPECTOR ȘEF”.

Probele de concurs pentru admitere în instituția de învățământ sunt proba de evaluare a performanțelor fizice și proba de evaluare a cunotințelor. Ambele probe de concurs se susțin la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești.

Pentru detalii suplimentare candidații se pot adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dunărea” al judeţului Brăila, cu sediul în mun. Brăila, b-dul Dorobanţilor, nr. 468, tel: 0239/611212, interior 27118 sau 27006 sau accesând site-ul oficial AICI.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry