Vrei să te angajezi? A.J.O.F.M. Brăila organizează „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila organizează, vineri, 27 octombrie 2023, începând cu ora 9:00, „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”, ce va avea loc în incinta Facultății de Inginerie și Agronomie Brăila, cu sediul în municipiul Braila, Calea Călărașilor, nr.29.

Până la această dată au fost contactaţi 720 angajatori, din care 18 au confirmat participarea cu 120 locuri de muncă vacante, în urmatoarele domenii de activitate: construcția de nave și structuri plutitoare; fabricarea de articole de îmbracaminte; agricultură; fabricarea biscuiților și pișcoturilor; fabricarea prăjiturilor și a produselor conservate de patiserie; fabricarea de construcții metalice și parți componente ale structurilor metalice; construcții; comerț cu autoturisme și autovehicule ușoare.

Principalele locuri de muncă sunt în următoarele meserii/ocupații: proiectant inginer mecanic, specialist achiziții, inginer zootehnist, economist în economie generală, tehnician mecanic, tehnician asigurarea calității, tehnician veterinar, laborant chimist, controlor calitate, agent vânzări, muncitor necalificat la asamblare, montarea pieselor, lacatuș construcții metalice și navale, sudor, confecționer asamblor articole din textile, lacatuș mecanic, operator la fabricarea produselor făinoase, tubulator naval, instalator instalații tehnico sanitare și de gaze, mecanic utilaj, electrician nave, mecanic agricol, montator subansamble, muncitor necalificat la spargerea și tăierea materialelor de construcții, operator la mașini și unelte cu comanda numerică, reglor montator și strungar universal.

La acest eveniment sunt așteptaţi angajatori cu locuri de muncă vacante și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Angajatorii care doresc să participe la această acţiune sunt rugați să comunice, în scris, oferta de locuri de muncă, completând formularul „Situaţia locurilor de muncă vacante”, anexa nr.1 A la „Normele metodologice de aplicare a Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă” reglementate prin H.G. nr.174/2002, cu modificările şi completările ulterioare, până în data de 25 octombrie 2023.

Pentru transmiterea ofertei de loc de muncă şi relaţii suplimentare persoanele interesate se vor adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila, cu sediul în municipiul Brăila, B-dul Dorobanţilor, nr. 603-605 sau la tel/fax 0239/611386, tel 0239/610795, 0239/613080, e-mail: braila@anofm.gov.ro.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry