Consilierii PSD își donează indemnizația: ”Împreună pentru refugiații ucraineni”!

”E tragic ce se întâmplă. Milioane de oameni nevinovați sunt puși în situația de a trăi un coșmar care până mai ieri părea imposibil. Ucrainenii își văd amenințate viețile, casele, carierele. România a devenit un loc de refugiu și ne rugăm la Dumnezeu ca România să rămână așa, o oază de liniște și de siguranță.  

În acest context, și Brăila a luat contact cu suferința vecinilor noștri, nu numai prin mass-media și prin imaginile cutremurătoare din Ucraina, ci și direct, prin contactul cu refugiații care au sosit la Brăila.

Împreună cu ceilalți factori responsabili, primarul Marian Dragomir, prefectul Iulian Timofei, ISU, Jandarmi, Poliție dar și susținuți de colegii consilieri județeni si municipali, jurnaliști din presa locală, oamenii de afaceri, deținători de spații de cazare și alimentație publică și de mii de brăileni care au donat și și-au oferit ajutorul, am făcut tot ce era omenește posibil pentru ca ucrainenii necăjiți să se simtă în siguranță.

Sunt mândru că fac parte dintr-o echipă care își demonstrează umanitatea atunci când este nevoie. Consilierii județeni PSD donează indemnizația, bani care vor fi folosiți pentru a cumpăra ceea ce este necesar, urmând ca produsele să ajungă într-un centru de colectare pus la dispoziție de Primărie. Gestul consilierilor județeni PSD, pe lângă alte donații, face parte dintr-un efort colectiv al tuturor consilierilor, ceea ce îmi demonstrează că și la Consiliul Județean Brăila, aleșii pot forma o echipă care să lucreze pentru binele oamenilor!”, a transmis președintele Iulian Chiriac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry