Alin Ionuț Iancu va lupta pentru CENTURA WKU România la categoria HeavyWeight – 10 septembrie BRĂILA – Festivalul Artelor Marțiale

Un festival cum nu a mai văzut Brăila! Nume grele ale sporturilor de contact se întrunesc la unul dintre cele mai mari evenimente sportive din Sud Estul României – Festivalul Artelor Marțiale din Brăila.

Punctul culminant al serii se deschide cu un meci incendiar la categoria grea între Tănculețul – Ionuț Iancu și Gladiatorul Cristian Ristea. 5 reprize a câte 3 minute vor stabili cine este câștigătorul centurii WKU România la categoria HeavyWeight.

Alin Ionuț Iancu va lupta pe 10 septembrie la Brăila în cadrul Festivalului Artelor Marțiale .

Cristian Ristea îl va întâlni pe sportivul legitimat la SCM Craiova și Power Gym în cadrul acestei gale.

Alin Ionuț Iancu a discutat în prima parte a interviului, acordat pentru Jurnal de Craiova, despre înfrângerea lui Benny cât și despre ce va urma pentru luptător.

Despre meciul cu Cristian Ristea, Tanculeț a declarat : ”Eu o să controlez totul. Merg să câștig. Totul este planificat și o să-mi fac treaba!”

Despre perioada de pregătire, Alin Ionuț Iancu spune că a fost o perioadă plină de încercări – ca pentru luptători, care au rolul de a îl întări psihic și de a-l maturiza.

Tănculeț are un mesaj pentru adversarul din gala de la Brăila :

”Îl respect foarte mult și sper să vină într-o forma foarte bună. Să facem un meci foarte bun, iar cel mai bun să câștige!”

Festivalul Artelor Marțiale se va desfășura la Brăila în data de 10 septembrie 2022, în Sala Polivalentă. ???? ???? ?? ??? ???? îi aduce față în față pe cei mai renumiți luptători la nivel național și internațional, care își vor demonstra în fața publicului larg priceperea și puterea. Sute de persoane sunt așteptate să urmărească reprezentația luptătorilor într-un show plin de fight-uri tensionate.

Pentru a putea achiziționa bilete la Festivalul de Arte Marțiale – Gala Best of Best, spectatorii vor avea la dispoziție atât puncte fizice, dar și soluții de achiziție online.

  • Sala Polivalentă Brăila, de Luni până Vineri între orele 16:30 – 19:30;
  • Alle Beauty Studio din Brăila Mall;
  • Sala de Fitness Max Fit de pe strada George Coșbuc din Galați.

Ești pregătit să vezi cine va ieși câștigător dintre un Viking însetat de luptă corp la corp și un luptător care provoacă daune uriașe cu fiecare lovitură?

Rezervă-ți locul în sală aici: https://bit.ly/bilete_gala

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry