Brăileanul Cornel Mușat – Black belt rokudan(6th) a fost ales vicepreședinte al Federației Române de Karate Tradițional

Pe 3 octombrie 2020, la București, au avut loc alegeri în structurile de conducere ale Federației Române de Karate Tradițional, în urma acceptului dat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Au fost prezenți 70 de delegați ai structurilor sportive din România, afiliate la acest for national. Au fost aleși sau realeși în conducerea federației următorii:

Antrenorul clubului Alro Slatina, sensei Ilie Dobre, a fost ales vicepreşedinte al Federaţiei Române de Karate Tradiţional, în cadrul alegerilor pentru stabilirea noii conduceri a forului sportiv. De asemenea, karateka Oliwer Dobre, cel mai longeviv sportiv în competiţiile de seniori, a fost ales membru în Biroul Federal.

Astfel a fost reales în funcția de președinte sensei Nicu Marandici centura neagră 8 dan. Pentru funcția de secretar federal, a fost reales Adrian Nedeloiu.

Pentru funcțiile de vicepreședinți au candidat 8 membri ai FRKT pe 4 posturi eligibile.

Primii 4 clasați au fost: Cornel Mușat, centura neagră 6 dan – Brăila(cel mai titrat sportiv al României pe plan internaţional – 8 titluri mondiale, 37 titluri europene și maestru emerit al sportului), Dumitrescu NAE, centura neagră 7 dan – Constanța, Ilie Dobre, centura neagră 7 dan – Slatina și Constantin Adăscăliței, centura neagră 7 dan – Iași

Funcțiile de antrenor federal: Cruher Roxana și Smalbergher Danut

Pe aceasta cale țin să mulțumesc tuturor celor prezenți pentru respectul și încrederea acordată prin votul lor și să-i asigur că această echipă se va mobiliza exemplar pentru a dezvolta și a întări mișcarea de karate tradițional din România cât și principiile ,respectul și poziția câștigată de a lungul celor de acum 30 de ani de existență a Federației.Oss!!”, a declarat brăileanul Cornel Mușat, vicepreședinte al Federației Române de Karate Tradițional.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry