Chiriac, despre HC Dunărea: ”Nu ne dorim să ieșim din obiectiv! Să joace cum este normal și corect, să-și apere culorile echipei până la încheierea contractului!”

HC Dunărea Brăila trece prin momente dificile, după ce trei jucătoare s-au accidentat. Președintele Consiliului Județean spune că vor fi luate măsuri de impulsionare a jucătoarelor care, chiar dacă se află la final de contract, trebuie să-și onoreze sarcinile față de clubul brăilean.

Din păcate, legea le permite jucătoarelor să semneze contracte cu alte cluburi chiar dacă se află la mijlocul anului competițional, sub alte contracte. Astfel, de-a lungul timpului s-a observat că jocul unor handbaliste se schimbă pe măsură ce se apropie încetarea de drept a contractului.

”Am discutat, sunt anumite aspecte acolo care trebuie îmbunătățite. Mi-au explicat că trei jucătoare foarte importante s-au accidentat. Am încercat să plombăm pe unde este cazul. Nu ne dorim să ieșim din obiectiv și fiind și un ultim an de contract a unor jucătoare, se pare că trebuie luate măsuri astfel încât să le impulsionăm, să-și ducă treaba până la capăt. Nu semnând cu alte echipe ci să joace cum este normal și corect, să-și apere culorile echipei până la încheierea contractului.

Am înțeles, este o echipă nouă, inimoasă, se doresc foarte mult lucruri acolo. Am îmbunătățit și partea de cazare a fetelor, nu mai sunt lucruri care să le împiedice spre performanță.

Eu zic că lucrurile se vor schimba încet. Este normal și corect, locurile se vor așeza, vor închega o echipă foarte puternică și vom avea și performanțe în continuare”, a declarat președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

La HC Dunărea Brăila au mai fost astfel de episoade, iar conducerea clubului a recurs inclusiv la penalizarea salarială a jucătoarelor, care nu au mai făcut performanță, în ultimele luni de contract.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry