CSM-LPS Braila a incheiat turneul semifinal de minivolei pe locul al treilea

CSM-LPS Braila a incheiat turneul semifinal de minivolei pe locul al treilea

 

La sfarsitul saptamanii trecute, in sala de jocuri de la CSM Braila a avut loc un turneu semifinal de minivolei fete, competitie la care, in afara de clubul organizator, CSM-LPS Braila, au participat alte cinci formatii si anume, CSM B Bucuresti, Sport Plus Braila, CSS Botosani, CTF Mihai I Bucuresti, CSS Focsani.

In prima zi a competitiei, CSM-LPS Braila a pierdut cu 3-0 meciul cu CSS Botosani, apoi s-a impus cu 3-1 in partida cu CSS Focsani. Sambata, echipa braileana pregatita de profesorul Cornel Munteanu a fost invinsa cu 3-1 de formatia care avea sa castige turneul de la Braila, CSM B Bucuresti, iar dupa-amiaza a dispus cu 3-0 de CTF Mihai I Bucuresti. Duminica, CSM-LPS Braila a castigat cu 3-0 derby-ul local cu Sport Plus si a incheiat competitia pe locul al treilea.

Primele doua clasate, CSM B Bucuresti si CSS Botosani s-au calificat la etapa finala a Campionatului National de minivolei. Sport Plus Braila a castigat cu 3-2 meciul cu CSS Focsani. “Am fost foarte aproape de o performanta notabila, dar si asa consider ca ne-am indeplinit obiectivul. Fetele au capatat experienta, pentru ca au jucat cu echipe bune, cu traditie in voleiul romanesc. In campionatul urmator ne vom putea propune un obiectiv mai pretentios”, ne-a declarat profesorul Cornel Munteanu.

Clasamentul final al turneului de la Braila: 1 CSM B Bucuresti 15 puncte, 2 CSS Botosani 11 puncte, 3 CSM LPS Braila 9 puncte, 4 CTF Mihai I Bucuresti 6 puncte, CSS Focsani 6 puncte, Sport Plus Braila 2 puncte. Lotul echipei CSM-LPS Braila pregatit de profesorul Cornel Munteanu a avut in componenta urmatoarele jucatoare: Alexia Ispas, Crina Fromea, Ana Valcea, Maria Neacsu, Maria Batar, Alexandra Ficiu, Daria Loghin, Irina Despa, Iuliana Turlacu, Veronica Boabes, Natalia Hariga, Diana Lupescu, Briana Bajenaru.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry