Detinatoarea Cupei EHF vine la Braila

Detinatoarea Cupei EHF vine la Braila

 

 

Handbal Club Dunarea Braila impreuna cu Federatia Romana de Handbal si cu sprijinul Consiliului Judetean Braila si al Primariei Braila organizeaza SAMBATA 19 MAI  cu incepere de la ora 16:00 partida dintre HC Dunarea Braila si SCM CRAIOVA, din etapa a XXVI-a, a Ligii Nationale de handbal feminin, LIGA FLORILOR.

Meciul va avea loc in Sala Polivalenta “Danubius” iar accesul in sala se va putea face cu o ora si jumatate inaintea inceperii partidei. Biletele se pun in vanzare sambata incepand cu ora 14 :00, la Sala Polivalenda  Danubius.

“Indemnam suporterii sa-si sustina favoritii, respectand cadrul legal, sa nu se lase antrenati in dispute cu caracter xenofob, rasist si obscen, ceea ce ar duce la deturnarea de la caracterul sportiv al competitiei si implicit, suportarea consecintelor prevazute de legislatia in vigoare. Acesta este ultimul meci al echipei din acest sezon competitional si ne dorim sa ii avem alaturi pe braileni”, se arata in comunicatul transmis de HC Dunarea.

Cu ocazia disputarii acestui meci, Clubul se alatura campaniei « Bogdi invinge tumora ». Alina Vatu a scos la licitatie tricoul de vicecampioana castigatorul urmand sa fie anuntat dupa meciul cu SCM Craiova. De asemenea in ziua meciului, la Sala Polivalenta Danubius va exista o urna cu strangere de fonduri, pentru micutul Bogdan.

Din pacate Bogdan, in varsta de 3 ani, in loc sa se bucure de copilarie acesta se zbate pe patul de spital cu un diagnostic crunt TUMORA PE FICAT CU METASTAZE STADIUL 4.

Pentru investigatii suplimentare, tratament de specialitate si interventii chirurgicale este nevoie urgenta de transferul micutului Bogdan in strainatate, unde poate primi o noua sansa la viata.

“Ma alatur acestui suflet minunat si imi scot la licitatie tricoul de vicecampioana. Hai si tu alaturi de Bogdi. Licitatia incepe de la suma de 200 lei si se incheie dupa meciul de sambata impotriva celor de la SCM Craiova. Haideti sa fim alaturi de Bogdi asa cum o sa fie si intreaga echipa de la HC Dunarea Braila, banii stranși de fete o sa ii adaug la banii stransi din licitatia tricoului”, a precizat Alina Vatu.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry