Dunărea Brăila – CSM Slatina, scor final 37 – 21! Duminică, Brăila va juca acasă împotriva Campioanei României!

Ieri, 19.04.2023, Dunărea Brăila a jucat pe teren propriu cu CSM Slatina contând pentru etapa a XXI a din sezonul competițional 2022/2023 al Ligii Florilor MOL. Prima repriză s-a terminat în favoarea echipei brăilene, scor 19 – 13, iar partida s-a încheiat tot în favoarea echipei brăilene, scor final 37 – 21, câștigând astfel cele trei puncte ale partidei.


După această partidă, Dunărea Brăila ocupă locul 5 în clasamentul Ligii Florilor Mol acumulând 43 de puncte.

”A fost un meci care s-a terminat la o diferență foarte mare. A fost o bună repetiție înaintea jocului cu CSM București, după sărbătorile de Paști și pauza datorată jocurilor naționalelor. Pentru noi e bine pentru că toate jucătoarele sunt valide, am reușit să dau minute tuturor fetelor care erau pe foaie, toate și-au făcut datoria cum a trebuit. Trebuie să luăm totuși în calcul că adversarul nu a fost foarte puternic, a fost un adversar care la fel ca și noi, are alt obiectiv. Meciul a fost de la început până la sfârșit la discreția noastră. Mai sunt câteva zile până la meciul cu CSM București, încercăm să ne adunăm și să pregătim cât mai bine pentru că pentru noi cel mai important este să strângem puncte cu echipele care sunt acolo sus. Vom lua fiecare meci pas cu pas și vom vedea unde vom fi la sfârșitul sezonului”

a declarat antrenorul principal al ”Dunării” Brăila, Costică Buceschi.

Au marcat pentru Brăila: Kanaval M. (8), Venancio L. (5), Gonzalez M. (4), Lupei C. (4), Balog N. (3), Lavko J. (3), Shmelzer M. (2), Udriștioiu A. (2), Severin A. (2), Liscevic K. (1), Quintino J. (1), Da Rocha (1), Sazdovska J. (1).

“A fost un meci echilibrat, unul pe care l-am avut pentru pregătirea meciului cu CSM București care urmează. Pot spune că suntem mai aproape cu un pas de obiectivele pe care ni le-am propus. M-am integrat la Brăila repede, frumos, călduros. Aștept meciul următor cu sufletul la gură, chiar cred că este un meci interesant unde ne putem demonstra valoarea și putința“

a declarat Corina Lupei, extrema stânga ”Dunărea” Brăila.

Mulțumim tuturor suporterilor care ne-au fost alături și îndemnăm să ofere în continuare sprijin echipei.

Întrucât echipa CSM București joacă în „sferturile” Champions League, partida cu Dunărea Brăila programată inițial pe data de 30 Aprilie 2023, a fost devansată pentru data de 23 Aprilie 2023, ora 16:45, aceasta contând pentru etapa a XXIII a. Astfel, duminică, Brăila va juca acasă împotriva Campioanei României. Meciul va fi transmis în direct de postul de televiziune PRO Arena.