Dunărea Brăila s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României Răureni!

Handbalistele de la Dunărea Brăila au câștigat astăzi pe teren propriu cu scorul de 31 – 25 (16-13), partida împotriva lui SCM Gloria Buzău din optimile de finală ale Cupei României. Astfel, Brăila s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României Răureni.

 “A fost o victorie muncită însă mult mai grea decât meciul trecut cu Buzău. E clar că Buzăul a tratat foarte serios această competiţie şi a venit să se bată pentru calificare. Prima repriză a fost dificilă, puteam intra la pauză cu o diferenţă mai mare dacă fetele erau mai atente pe faza de atac. În a doua repriză am început tare din primele secunde şi am pus pe tabelă o diferenţă cât de cât liniştitoare, în ultimele 10 minute a fost o diferenţă de aproape 10 goluri. Am avut şansa şi ocazia să dau tuturor fetelor minute să joace în acest meci şi sunt bucuros că am câştigat şi ne-am calificat şi toată lumea este sănătoasă. Următoarele două meciuri vor fi foarte grele, cu Baia Mare şi Bistriţa, două echipe care joacă handbal, două echipe dificile. Pentru mine este o perioadă destul de grea pentru că fetele vor pleca la echipele naţionale şi ce îmi doresc foarte mult este ca ele să se întoarcă sănătoase. Asta este cea mai mare dorinţă a mea, ca atunci când ne vom reîntâlni la Brăila toată lumea să fie sănătoasă şi să putem să începem de acolo de unde am rămas. Aşteptăm acum şi tragerea la sorţi, sperăm să avem noroc şi dacă avem noroc ne putem califica în final four ceea ce va fi extraordinar pentru noi şi pentru publicul Brăilean” a declarat Costică Buceschi, antrenorul principal “Dunărea” Brăila.

Au marcat pentru Brăila: Kanaval M. (8), Gonzales M. (6). Lavko J. (4), Araujo L. (2), Shmelzer M. (2), Da Rocha F. (3), Venancio L. (3), Udriştioiu A. (1), Liscevic K. (1), Quintino J. (1),

”Mi se pare o senzație super să joc atât de mult în fața atâtor persoane. A fost mult mai greu față de ultima dată când am jucat contra Buzău. Rezultatul este acelaşi dar a trebuit să luptăm mult pentru asta. Avem o energie grozavă și am crescut mult în ultima vreme. Cred că apărarea noastră este foarte importantă și știm asta, aceasta fiind din ce în ce bună. De asemenea, portarii noștri sunt geniali, fapt care ne ajută să câştigăm cu multe goluri” a declarat Mireya Gonzales, jucătoarea “Dunării” Brăila.

Mulțumim tuturor suporterilor care ne-au fost alături și îndemnăm să ofere în continuare sprijin echipei.

Următorul meci pentru Brăila va fi în campionat, pe data de 12 martie, pe teren propriu cu CS Minaur Baia Mare.  

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry