Dunărea Brăila s-a impus, cu scorul de 25-15, în fața echipei CS Măgura Cisnădie!

Duminică, 29.01.2023, Dunărea Brăila a disputat a XIV a etapă, prima etapă din returul competițional 2022-2023 al Ligii Florilor MOL, acasă, împotriva echipei CS Măgura Cisnădie. Prima repriză a fost câștigată de echipa Dunărea Brăila, cu scorul de 13 – 8, iar partida s-a încheiat tot în favoarea echipei brăilene, scor final 25  – 15, câștigând astfel cele trei puncte ale partidei.    

Au marcat pentru Brăila: Udriștioiu A. (4), Severin A. (3),  Rocha F. (4), Balog N. (3), Liscevic K. (4), Sazdovska J. (2), Gonzalez M. (4), Araujo L. (1).

„A fost un meci greu desi scorul nu arata acest lucru. A fost un meci dificil pentru ca Cisnadie este o echipa buna, a jucat in Cupele Europene sezonul acesta, are jucatoare experimentate. Astazi am jucat foarte bine in aparare, lucrul acesta ne-a ajutat, am reusit sa luptam, sa schimbam oamenii, sa blocam suturile, sa punem presiune pe ele in atac, am reusit sa dam cateva goluri usoare. Stiam ca nu putem juca foarte exact, nu suntem calculator dar ma bucur ca am reusit sa dau minute tuturor jucatoarelor si rezultatul ma multumeste. Pentru noi urmeaza o deplasare foarte grea la Zalau, o echipa care are nevoie de puncte, stiu foarte bine ca se vor bate, Zalaul este o echipa care joaca foarte bine acasa. Speram sa recuperam din jucatoarele pe care le avem accidentate, Kanaval si Shmeltzer, si la Zalau sa avem cea mai buna echipa pentru ca ne dorim din tot sufletul sa castigam” a declarat antrenorul principal al Dunării Brăila, Costică Buceschi.

După această etapă, Dunărea Brăila ocupă locul 6 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

„A fost un meci intens, am muncit foarte mult, am avut o aparare foarte buna care a facut diferenta. Suntem foarte bucuroase si sper sa o tinem tot asa. Ne asteptam sa fie un meci intens, pentru ca noi percepem toate meciurile intense si tribuna a fost alaturi de noi, ceea ce ne bucura enorm. Urmeaza meciul cu Zalau si cu siguranta o victorie” a declarat Alexandra Severin, jucatoare Dunărea Brăila.

Etapa a XV a  este programată în data de 5 Februarie 2023, in deplasare, împotriva echipei HC Zalau.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry