Etapa a V a din Liga Florilor MOL! Dunărea Brăila întâlnește pe CS Minaur Baia Mare!

La data de 21 Septembrie 2022 este programată runda cu numărul V din cadrul Ligii Florilor Mol, tur competițional, sezon 2022/2023. Dunărea Brăila va întâlni pe CS Minaur Baia Mare, miercuri, începând cu ora 17:00, în Sala Lascăr Pană din Baia Mare.

Meciul va putea fi urmărit live pe canalul de YouTube al Dunării Brăila iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=74209 .

Între anii 2020-2022, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, 4 dintre ele fiind câștigate de echipa băimăreană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 10.02.2022, la Brăila. Partida s-a încheiat la scorul de 30-33.

“Primul obiectiv este acela de a scoate un rezultat pozitiv la Baia Mare. Pentru mine e de două ori mai dificilă etapa aceasta având în vedere că eu am antrenat echipa băimăreană. Avem un lot de jucătoare foarte bun la Brăila iar când o să revină și celelalte fete accidentate totul va intra în normal”

, a declarat noul antrenor al Dunării Brăila, Costică Buceschi.

”Considerăm că acum avem o bancă tehnică valoroasă și ne putem permite să credem în realizarea obiectivului. Luni dimineață fetele au plecat la Baia Mare, va fi un meci greu, însă nu imposibil de obținut victoria”

, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Următoarea etapă este programată duminică, 09.10.2022, în Sala Polivalentă din Brăila, împotriva echipei CSM Galați.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry