Etapa a VII-a din Liga Florilor MOL | Dunărea Brăila – CSM București, scor final 24 – 31

Miercuri, 25.10.2023, Dunărea Brăila a jucat pe teren propriu cu CSM București contând pentru etapa a VII-a din sezonul competițional 2023/2024 al Ligii Florilor MOL. Prima repriză s-a terminat în favoarea echipei din București, scor 10 – 14, iar partida s-a încheiat cu o victorie a echipei bucureștene, scor final 24 – 31, câștigând astfel cele trei puncte ale partidei.

E un pic dificil să fac toată analiza meciului acum, dar în primul rând aș vrea să le transmit fanilor și spectatorilor mulțumiri pentru sprijinul acordat pe parcursul meciului. Nu am putut să jucăm atât de bine pe cât ne am fi dorit astăzi. Echipa adversă a avut o apărare foarte puternică și am avut și noi câteva greșeli de execuție. Am început foarte bine, dar în a doua jumătate nu am revenit cu aceeași putere. Trebuie să revedem meciul și să învățăm din greșeli. Nu a fost cel mai bun meci al nostru și nu suntem fericiți cu asta. Avem o echipă puternică, dar trebuie să jucăm mult mai bine. Echipa adversă a jucat foarte bine, a făcut foarte puține greșeli iar noi am ratat foarte multe oportunități de a marca .

,a declarat antrenorul principal al Dunării, Jan Leslie

Au marcat pentru Brăila: Gonzalez M. (6),  Quintino J. (4), Lupei C. (3), Kanaval M. (3), Popa A. (3), Mohamed M. (2), Zivkovic J. (2), Venancio L. (1). Elena Șerban a avut 11 intervenții/34 iar Kira Trusova 4 intervenții/12.

După această partidă, Dunărea Brăila ocupă locul 6 în clasamentul Ligii Florilor Mol cu 13 de puncte.

Sunt tristă deoarece ne-am pregatit intens pentru acest meci și ne simțeam foarte bine înainte de el. Din păcate nu am aratat asta. Începutul meciului a fost destul de dificil, am avut șanse excelente de a marca, dar nu am reușit. Poate că asta a creat un dezechilibru. Trebuie să ridicăm capul și să încercăm să trecem peste acest eșec cât mai repede. Avem și mai multe meciuri importante de acum încolo și trebuie să ne pregătim cât mai din timp pentru ele. Am învățat foarte multe din meciul de azi și o să continuăm să învățăm, mai ales după ce ne vom uita peste reluare. Din păcate așa este sportul, câteodata câștigi, alteori pierzi. Trebuie să muncim în continuare și să credem că munca noastră va aduce roade

,a declarat coordonatorul de joc al Dunării Brăila, Kristina Liscevic. 

Următoarea etapă în campionat este programată în data de 29 Octombrie 2023, în deplasare, împotriva echipei CS Dacia Mioveni 2012. Meciul va începe la ora 17:30 și va fi transmis în direct de ProArena.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry