ETAPA a VII-a, Liga Florilor Mol: CS GLORIA 2018 BISTRIȚA NĂSĂUD –  DUNĂREA BRĂILA

Pe data de 20 Octombrie 2022 este programată runda cu numărul VII din cadrul Ligii Florilor Mol, tur competițional, sezon 2022/2023. Dunărea Brăila va întâlni CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, joi, începând cu ora 18:00, în deplasare, în Complexul Sportiv Polivalent Unirea.

Meciul va putea fi urmărit live pe pagina de Facebook a echipei gazdă iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=74224 .

Între anii 2019-2022, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, trei dintre acestea fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 12.03.2022, la Brăila. Partida s-a încheiat la scorul de 26-24.

”Am acumulat până acum 10 puncte în campionat și suntem la diferență de 3 puncte de campioana Rapid. Suntem pe locul 5 în clasament și mai sunt multe etape de disputat. Suntem încrezători în șansele noastre de a atinge obiectivul și nu ne abatem de la ceea ce ne-am propus”

a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

După această etapă, Liga Florilor va lua o pauză competițională. Motivul este legat de faptul că Turneul Final al Campionatului European din acest an a fost devansat cu o lună, turneu la care va participa și echipa națională de handbal feminin a României. Astfel, competiția se va desfășura în perioada 4 – 20 noiembrie, pentru a nu se afla în concurență cu Turneul Final al Campionatului de Fotbal din Qatar (21 noiembrie – 18 decembrie).

Următoarea etapă este programată în data de 4 Decembrie 2022, tot în deplasare, împotriva echipei CSM Slatina.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry