Etapa a XIX a din Liga Florilor Mol: HC Dunărea Brăila – SCM Râmnicu Vâlcea

Pe data de 20 martie 2022 este programată runda cu numărul XIX din cadrul Ligii Florilor Mol, retur competițional. HC Dunărea Brăila va întâlni SCM Râmnicu Vâlcea, duminică, începând cu ora 11:00, în Sala Polivalentă din Brăila.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 9:30. Prețul este de 15 lei.

Meciul va putea fi urmărit în direct pe postul de televiziune TVR 2 iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=67017 .

Între anii 2019-2022, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, toate fiind câștigate de echipa vâlceană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 23.10.2021, la Râmnicu Vâlcea, scor final 32-27. Înaintea confruntării, HC Dunărea Brăila se află pe poziția a VII- a cu 28 de puncte, în timp ce echipa adversă ocupă poziția a V- a în clasamentul Ligii Florilor Mol, acumulând până la acest moment 34 puncte.

”Avem două meciuri pe săptămână și luptăm și pentru Cupa României. Fetele dau totul pe teren, se antrenează, însă nefiind în efectiv complet, jocurile sunt din ce în ce mai grele. La meciul cu Rapid am făcut o primă repriză foarte bună, am terminat la egalitate, însă după pauză nu am mai reușit să continuăm în același ritm și s-a ratat foarte mult. Revenim acasă și jucăm pe teren propriu atât în Liga Florilor cât și în Cupa României, astfel că ne bazăm mult pe susținerea suporterilor în sală, al optulea jucător care poate face diferența și care poate aduce un plus de motivație jucătoarelor noastre”

,a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

După meciul cu Râmnicu Vâlcea, echipa se va pregăti pentru TUR 2 CUPA ROMÂNIEI FAN COURIER. Partida este programată pe data de 23 martie 2022, împotriva echipei CSM București. Meciul se va juca în Sala Polivalentă din Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry