HC Dunărea Brăila – CS Măgura Cisnădie, scor final 19 – 22

Vineri, 06.05.2022, HC Dunărea Brăila a disputat etapa a XXIII a a Ligii Florilor MOL, retur competițional, pe teren propriu, împotriva echipei CS Măgura Cisnădie. Prima repriză a fost câștigată de echipa sibiană, cu scorul de 8 – 14, iar partida s-a încheiat tot în favoarea echipei oaspete, scor final 19  – 22.   

Au marcat pentru Brăila: Tamires (1), Kurtovic A. (4), Gomes Da Rocha F. (6), Coteț M. (1), Balog N. (1), Araujo L. (3), De Oliveira Pessoa M. (1), Epureanu Ș. (2).

După această etapă, HC Dunărea Brăila ocupă locul 8 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

”Principalul motiv pentru rezultatul de astăzi este că nu am avut jumătate din echipă, am jucat fără Jovana si fără Rodrigues, ceea ce este prea mult. Dacă calculăm de la începutul sezonului, lipsește mai mult de jumătate de echipă, 7-8 jucătoare. A fost greu, am făcut tot posibilul, am jucat cu trei pivoți și cu multe jucătoare tinere care nu sunt la același nivel cu jucătoarele de la Cisnădie. Am încercat, însă diferența la final nu a fost decât de trei goluri. Nu putem fi fericiți, însă am dat tot ce am putut” a declarat antrenorul HC Dunărea Brăila, Neven Hrupec.

Dunărea Brăila mai are de disputat trei etape din acest sezon competițional:

  • Etapa a XXIV a  – 18 Mai 2022, SCM Craiova – HC Dunărea Brăila
  • Etapa a XXV a – 24 Mai 2022, CSM Slatina – HC Dunărea Brăila
  • Etapa a XXVI a – 28 Mai 2022, HC Dunărea Brăila – CS Dacia Mioveni 2012

”În acest meci s-a simțit atât lipsa jucătoarelor accidentate, cât și fazele de atac. Ne pare rău că am pierdut și sperăm ca următorul meci să-l facem mai bun și să luăm cele trei puncte. Ne dorim să ocupăm un loc cât mai bun în campionat” a declarat jucătoarea echipei HC Dunărea Brăila, Mirabela Coteț.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry