HC Dunărea Brăila – CS Rapid București, miercuri de la ora 16.00!

Pe data de 16 martie 2022 este programată runda cu numărul XVIII din cadrul Ligii Florilor Mol, retur competițional. HC Dunărea Brăila va întâlni CS Rapid București, miercuri, începând cu ora 16:00, în Sala Rapid din București.

Meciul va putea fi urmărit în direct pe postul de televiziune TVR2 iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=67009 .

Între anii 2018-2022, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, 3 dintre ele fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 16.10.2021, meci care a fost câștigat de CS Rapid, la diferență de un gol, scor final 29-30. Înaintea confruntării, HC Dunărea Brăila se află pe poziția a 7 a cu 28 de puncte, în timp ce echipa adversă ocupă prima poziție în clasamentul Ligii Florilor Mol, acumulând până la acest moment 42 puncte.

”Victoria cu Bistrița ne-a demonstrat că încă mai avem un cuvânt de spus în campionat și că luptăm până în ultimul minut. Fetele s-au mobilizat exemplar și au arătat că se poate. Miercuri jucăm cu una dintre cele mai bune echipe din România. Va fi un meci foarte greu însă nimic nu este imposibil. Facem deplasarea încrezători în forțele proprii, concentrați pe meci și mizăm foarte mult pe dorința jucătoarelor noastre de a atinge obiectivele stabilite”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

După meciul cu Rapid, echipa se va pregăti pentru următoarea etapă, a XIX a, care este programată duminică, 20 martie 2022, împotriva echipei SCM Râmnicu Vâlcea. Meciul se va juca în Sala Polivalentă din Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry