HC ZALĂU – HC DUNĂREA BRĂILA! Prima etapă din retur va fi în deplasare!

Pe data de 05 februarie 2022 este programată runda cu numărul XIV din cadrul Ligii Florilor Mol, reprezentând prima etapă din returul competițional din Liga Florilor Mol. HC Dunărea Brăila va întâlni HC ZALĂU, sâmbătă, începând cu ora 11:00, la Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici” din Zalău.

Meciul va putea fi urmărit în direct pe TVR 2 iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=66983 .

Între anii 2019-2022, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, dintre care 2 au fost câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 31.08.2021, atunci când Brăila a câștigat cu scorul de 22 la 18. Înaintea confruntării, HC Dunărea Brăila se află pe poziția a 6 a cu 22 puncte, în timp ce echipa adversă ocupă poziția a 7 a  în clasamentul Ligii Florilor Mol, acumulând până la acest moment 19 puncte.

”Joi dimineață fetele vor pleca la Zalău. Echipa trece printr-o perioadă dificilă, avem jucătoare accidentate iar lupta în teren nu va fi ușoară. Întâlnim o echipă extrem de incomodă, cu o apărare puternică, care a produs câteva surprize în acest campionat, învingând Bistrița și Râmnicu Vâlcea. În meciurile de pe teren propriu HC Zalău pune mari probleme adversarilor. Fetele noastre au nevoie de susținere și în momentele grele, nu numai atunci când câștigă. Vor da totul pe teren și sperăm să se întoarcă acasă cu cele 3 puncte”,

a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Următorul meci este programat pe data de 10 Februarie 2022, acasă, în Sala Polivalentă din Brăila, când HC Dunărea Brăila va întâlni echipa CS Minaur Baia Mare.  

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry