Liga Florilor Mol: CSM Deva – HC Dunărea Brăila

La data de 2 aprilie 2022 este programată runda cu numărul XX din cadrul Ligii Florilor Mol, retur competițional. HC Dunărea Brăila va întâlni CSM Deva, sâmbătă, începând cu ora 18:00, la Sala Sporturilor din Deva.

Meciul va putea fi urmărit în direct pe canalul de YouTube HC Dunărea Brăila iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=67022 .

CSM Deva a reușit performanța de a promova pe prima scenă a handbalului feminin românesc în anul 2021, astfel că cele două echipe au disputat un singur meci, în data de 30.10.2021, partidă ce a fost câștigată de echipa brăileană cu scorul 32 – 20.

Înaintea confruntării, HC Dunărea Brăila se află pe poziția a-8 a cu 28 puncte, în timp ce echipa adversă ocupă poziția a 14 a, ultima în clasamentul Ligii Florilor Mol, nereușind să acumuleze până la acest moment niciun punct.

”Jucătoarele vor pleca în deplasare vineri pentru meciul cu CSM Deva. Întâlnim ultima clasată din Liga Florilor Mol însă profesionalismul ne îndeamnă să privim meciul de la egal la egal. Revin pe teren unele jucătoare care au fost accidentate iar încet, încet ne întărim lotul”

,a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Următoarea etapă este programată pe data de 9 aprilie 2022, acasă în Sala Polivalentă, când HC Dunărea Brăila va întâlni echipa SCM Gloria Buzău. 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry