Meci amical, marți, în Polivalentă! HC Dunărea Brăila o întâlnește pe Siofok KC!

Mâine, începând cu ora 17.00, în Sala Polivalentă din Brăila se va disputa meciul amical dintre HC Dunărea Brăila și Siofok KC, din Ungaria.

Cele două echipe se pregătesc împreună pentru noul sezon, de data aceasta la Brăila.

Intrarea la meci este liberă!

Siófok Kézilabda Club este un club de handbal feminin din Siófok, Ungaria, care evoluează în Nemzeti Bajnokság I. Echipa a participat în campionatele inferioare până în 2006, când a promovat în divizia secundă Nemzeti Bajnokság I/B. La acea vreme, omul de afaceri János Fodor a preluat controlul clubului și, cu sprijinul autorităților locale, el a garantat susținerea financiară necesară echipei pentru a-și atinge obiectivele pe termen lung.

În mai 2009, SKC a primit o solicitare surpriză din partea Federației Maghiare de Handbal de a înlocui echipa Tajtavill-Nyíradony, care se confrunta cu probleme financiare, și de a pătrunde astfel în prima divizie feminină. Siófok a îndeplinit toate condițiile cerute și a început sezonul 2009–10 în NB I. Deși nou-venit în principala ligă ungară, clubul s-a descurcat relativ bine și a terminat sezonul pe un onorabil loc șase.

Pe 5 mai 2011, Siófok KC a încheiat un contract de sponsorizare cu Galerius Wellness and Spa Center, iar ca urmare a termenilor contractuali și-a modificat numele în Siófok KC-Galerius Fürdő.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry