Meci în deplasare: HC Dunărea Brăila o întâlnește pe CS Măgura Cisnădie, miercuri, începând cu ora 18:00!

Pe data de 9 martie 2022 este programată runda cu numărul X din cadrul Ligii Florilor Mol, reprezentând etapă restantă în turul competițional. HC Dunărea Brăila va întâlni CS Măgura Cisnădie, miercuri, începând cu ora 18:00, la Sala Măgura din Cisnădie.

Meciul va putea fi urmărit în direct pe pagina de YouTube HC Dunărea Brăila iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=66956

Între anii 2019-2022, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, 4 dintre ele fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 24.08.2021, atunci când Brăila a câștigat cu scorul de 31 la 30. Înaintea confruntării, HC Dunărea Brăila se află pe poziția a 7 a cu 25 puncte, în timp ce echipa adversă ocupă poziția a 5 a  în clasamentul Ligii Florilor Mol, acumulând până la acest moment 27 puncte.

”Jucătoarele vor pleca luni în deplasare pentru meciul cu Măgura Cisnădie. Este o etapă restantă din tur pe care miercuri o vom juca. Va fi o săptămână grea pentru că sâmbătă jucăm acasă cu Bistrița. Două meciuri cu adversare puternice, însă am încredere că echipa va da totul pe teren pentru a câștiga”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Următoarea etapă este programată pe data de 12 Martie 2022, acasă în Sala Polivalentă, când HC Dunărea Brăila va întâlni echipa CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry