Meci mare, în Polivalentă! HC Dunărea Brăila întâlnește pe Valur (Islanda), în EHF European League – Tur 2 de calificări în grupe

Dunărea Brăila va disputa pe teren propriu, pe data de 30 Septembrie 2023, returul cu echipa Valur (Islanda), începând cu ora 17:00, în EHF European League – Tur 2 de calificări în grupe.

În prima manșă a turului al doilea preliminar al EHF European League la handbal feminin, panterele au învins echipa islandeză Valur Reykjavik, cu scorul de 30-29 (15-12), în deplasare.

Câștigătoarea meciului de mâine din Polivalentă se va califica în turul 3 al competiției, urmând a întâlni echipa Borussia Dortmund.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 15:00. Prețul unui bilet este de 15 lei. Copiii, cu vârsta de până în 5 ani, au intrare gratuită. Copiii sub 14 ani: 5 lei * în baza certificatului de naștere (copie), sau a carnetului de elev.

Clubul îi roagă pe fanii echipei să vină îmbăcați în alb/albastru, culorile tradiționale ale echipei ”Dunărea” Brăila.

”Nu uitați acasă tricoul alb/albastru și eșarfa! Facem spectacol și ajutăm jucătoarele să meargă mai departe în Turul 3 – EHF European League”, se arată într-o postare pe Facebook-ul clubului.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry