Neven Hrupec rămâne la HC Dunărea!

În vârstă de 45 de ani, Neven Hrupec a semnat cu Dunărea Brăila în decembrie 2019, și a reușit să încheie sezonul pe locul 5 în Liga Florilor Mol. Acesta a ajuns la o înțelegere cu HC Dunărea pentru a continua alături de echipa noastra în pozitia de antrenor principal și își dorește să aibă rezultate notabile cu HC Dunărea Brăila.

Sunt mândru și bucuros că îmi continui munca la Brăila. Doresc să felicit în primul rând echipa pentru locul 5 obținut în Liga Florilor Mol și le doresc mult succes fetelor care nu vor mai continua alături de noi.  Sunt bucuros că cei din conducerea clubului au reușit să aducă jucătoare cu experiență și cu siguranță Dunărea Brăila va fi mult mai puternică în noul sezon. Sunt nerăbdator să reîncepem antrenamentele și îmi doresc ca toată lumea să fie sănătoasă, să muncim și să ne bucurăm de rezultate împreună”, a declarat antrenorul Neven Hrupec.

Cu o experiență mare în competițiile europene, Neven Hrupec are în CV prezente Challenge Cup, Cupa EHF dar și grupele Ligii Campionilor și de asemenea deține licența MASTER COACH, obligatorie în competițiile internaționale. Este de 4 ori campion cu echipa croată Podravka Vegeta, echipă cu care a obținut și 4 Cupe ale Croației.

Ne bucurăm că am prelungit înțelegerea cu antrenorul Neven Hrupec. În această perioadă, din decembrie și până a fost încheiat sezonul, a dat dovadă de profesionalism și s-a arătat dornic de a obține rezultate cu echipa. Ne bucurăm de această colaborare și ne dorim să fie fructuoasă pentru echipă, deoarece avem și pentru sezonul următor un obiectiv de atins”, a declarat președintele HC Dunărea, George Caranica.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry