O nouă campioană mondială transferată la HC Dunărea Brăila! Începând din sezonul viitor, Ana Paula Rodrigues va fi și noul coordonator de joc!

Ana Paula Rodrigues-Belo a semnat un contract valabil pe două sezoane cu echipa brăileană aceasta fiind și noul coordonator de joc. Campioană mondială cu națioanala Braziliei, Ana Paula vine la Brăila cu dorința de a avea un sezon bun și de a ajuta la obiectivele clubului.

Experiența, viteza dar și determinarea fac din Ana Paula o jucatoare complexă, aceasta fiind atât un centru de creare a jocului pentru interi și pivot dar și un centru de finalizare, depășirea adversatului fiind una dintre atuurile acesteia.

Ana Paula Rodrigues are un palmares impresionant fiind campioană mondială cu naționala Braziliei, deținătoare de titlu Champions League cu CSM București, câștigătoare a EHF Winner’s Cup cu Hypo Niederösterreich și a EHF Cup cu Rostov Don. A evoluat la echipe importante din Europa, fiind campioană națională cu Hypo Niederösterreich, Rostov și CSM București având totodată o mare experiență în cupele Europene, în special Liga Campionilor.

“Sunt bucuroasă că mă întorc în România. Am amintiri foarte frumoase din această țară. Mă alătur echipei Dunărea Brăila pentru acest frumos proiect propus de conducerea clubului și cu siguranță, noi, jucătorii, ne vom face treaba și am încredere că vom avea un sezon bun”,

a declarat Ana Paula Rodrigues.

“Ana Paula este una dintre cele mai experimentate jucatoare pe postul ei. Are viziune în joc, are viteză și poate cel mai important are determinare. Mă bucur că am reușit să ajungem la un consens și sunt sigur că alături de colegele ei vom face o treabă bună în viitor”,

a declarat președintele HC Dunarea Brăila, Caranica George.

Rodrigues a mai evoluat în campionatele din Austria, România și Rusia unde a câștigat mai multe titluri de campioană și vicecampioană.