Trei tineri brăileni vor participa la Campionatul European de Box pentru juniori!

Secția de box a clubului a prezentat sportivii legitimați care vor participa la Campionatul European de Box pentru Juniori în Italia, începând cu data de 25 septembrie

La această competiție vor participa 3 sportivi legitimați la CSM Brăila, alături de alți doi care se pregătesc la Brăila, la Centrul Olimpic pentru juniori, sub îndrumarea antrenorului George Perțea.

George Perțea, antrenorul coordonator al Secției de Box de la CSM Brăila, dar și antrenor la Centrul Olimpic pentru juniori care activează de 7 ani la Brăila, a precizat că este prima dată când CSM Brăila are 3 sportivi calificați la Campionatele Europene de box pentru juniori. De asemenea, alți doi sportivi de la Centrul Olimpic, care se pregătesc la Brăila, vor face deplasarea în Italia, astfel că de la Centrul Olimpic de la Brăila vor fi 5 din cei 10 sportivi care vor boxa pentru medalii europene.

Cei 3 sportivi legitimați la CSM Brăila sunt: Daniel Grigorie, la categoria 54 kg, Eduard Petrică Mușet, la categoria 70 kg, și Ștefan Moise, la categoria +80 kg. Alături de aceștia, sunt doi pugiliști de la Centrul Olimpic, Fabian Stroe, la 48 kg, și Ștefan Stavre, la categoria 60 kg.