Tu ți-ai luat bilet? Notează în calendar data de 10 septembrie, pentru că va fi MĂCEL! The Viking vine la Brăila!

Amansio Andrei Paraschiv are 30 de ani, este campion național de box la juniori și fiul fostului campion național la box profesionist, Gheorghe Paraschiv, Amansio a făcut trecerea la kickboxing în 2012, având o ascensiune fulminantă.

De două ori ??????? ????????, ??????? ??????? ?? ???????????, ????????? ??? ?????? ??????? este mereu pregătit să distrugă orice oponent în luptă fără să facă niciun pas înapoi. Pe 10 septembrie vikingul vine la Brăila unde se va lupta cu Sergio ”Dinamita” Sanchez – dublu campion mondial la Kickboxing.

În 2013, ????????? ??? ?????? ??????? a devenit campion intercontinental WKN, iar în 2015 a câștigat primul său turneu în Kunlun. În același an cucerea titlul Superkombat New Heroes.

În 2016, a devenit campion mondial Superkombat la categoria mijlocie după ce l-a învins pe legendarul Chris Ngimbi.

Și-a făcut debutul în Dynamite Fighting Show pe 5 iulie 2018, când l-a învins prin KO tehnic pe Waldemar Wiebe la București.

Ulterior, în luna decembrie, Amansio a luptat din nou în Dynamite, de această dată în fața albanezului Isteri Mitat la Craiova. A rezultat o nouă victorie, de această dată prin decizie unanimă.

La doar 70 de kilograme și cu o ??????????? care i-a consacrat numele, ??? ??????, ????????? ??????? va fi prezent în ringul de la ???? ???? ?? ??? ????, în cadrul Festivalului Artelor Marțiale din data de 10 septembrie. Va fi acolo pentru a-l năuci și pentru a absorbi toate exploziile provocate de adversarul său, ?????? ???????? ???????.

Festivalul Artelor Marțiale adună nume grele din lumea sporturilor de contact! Tănculețul, Gladiatorul, The Viking și Dinamita vor face spectacol în Polivalentă!

Festivalul Artelor Marțiale se va desfășura la Brăila în data de 10 septembrie 2022, în Sala Polivalentă. ???? ???? ?? ??? ???? îi aduce față în față pe cei mai renumiți luptători la nivel național și internațional, care își vor demonstra în fața publicului larg priceperea și puterea. Sute de persoane sunt așteptate să urmărească reprezentația luptătorilor într-un show plin de fight-uri tensionate.

Pentru a putea achiziționa bilete la Festivalul de Arte Marțiale – Gala Best of Best, spectatorii vor avea la dispoziție atât puncte fizice, dar și soluții de achiziție online.

  • Sala Polivalentă Brăila, de Luni până Vineri între orele 16:30 – 19:30;
  • Alle Beauty Studio din Brăila Mall;
  • Sala de Fitness Max Fit de pe strada George Coșbuc din Galați.

Ești pregătit să vezi cine va ieși câștigător dintre un Viking însetat de luptă corp la corp și un luptător care provoacă daune uriașe cu fiecare lovitură?

Rezervă-ți locul în sală aici: https://bit.ly/bilete_gala

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry