VICTORIE! Dunărea Brăila – CSM Târgu Jiu, scor final 27 – 23

Ieri, 22.01.2023, Dunărea Brăila a disputat a XIII a etapă din sezonul competițional 2022-2023 al Ligii Florilor MOL, acasă, împotriva echipei CSM Târgu Jiu. Prima repriză a fost câștigată de echipa Dunărea Brăila, cu scorul de 11 – 7, iar partida s-a încheiat tot în favoarea echipei brăilene, scor final 27  – 23, câștigând astfel cele trei puncte ale partidei.    

Au marcat pentru Brăila: Udriștioiu A. (6), Lavko J. (4),  Rocha F. (4), Kanaval M. (4), Liscevic K. (3), Mamic J. (3), Gomes Da Sazdovska J. (2), Gonzalez M. (1),

„A fost un meci foarte greu. Am avut ratări multe şi astfel ne-am făcut noi meciul greu, pentru că am ratat în foarte multe situaţii om la om. Dacă este ceva de scos în evidenţă este apărarea, am jucat bine, am reuşit să recuperăm mingea, am blocat, poarta ne-a ajutat şi oarecum meciul a curs într-o direcţie cât de cât uşoară. Târgu Jiu este o echipă periculoasă, o echipă care joacă până la ultima minge. Astăzi a jucat până la ultima minge şi s-a agăţat de rezultat, indiferent de cât de mult am încercat noi să ne distanţăm, Târgu Jiu a revenit de fiecare dată şi diferenţa aceasta de 3-4 goluri ne-a sâcâit până pe final. Sunt bucuros că am reuşit să dau minute tuturor fetelor de pe bancă, aştepăm următorul joc, aşteptăm ca jucătoarele care au probleme medicale să revină săptămâna aceasta la antrenament şi e clar că meciul cu Cisnădie trebuie să îl abordăm altfel pentru că este o echipă care se bate pe aceeaşi poziţie, pentru un loc în Cupele Europene”

a declarat antrenorul principal al Dunării Brăila, Costică Buceschi.

După această etapă, Dunărea Brăila ocupă locul 6 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

 „A fost un meci foarte greu, Târgu Jiu nu este o echipă accesibilă. Am jucat contra unor jucătoare foarte bune, tinere şi ambiţioase iar asta a făcut ca atacul nostru să fie mai dificil. Am jucat bine în defensivă şi asta este cel mai important pentru că la final am avut cele mai multe goluri marcate. În acest tur am avut câteva meciuri pe care nu ar fi trebuit să le pierdem. Acum trebuie să ne focusăm mai mult pe ceea ce urmează, pe meciurile din retur având în vedere că toate meciurile grele le vom juca acasă şi trebuie să ne concentrăm să le câştigăm ca să ne atingem obiectivul”

a declarat inter dreapta Dunărea Brăila, Jelena Lavko.

Fluierul final al etapei a XIII a reprezintă încheierea turului competiţional. Prima etapă din returul competițional (a XIV a)  este programată în data de 29 Ianuarie 2023, tot acasă, împotriva echipei CS Măgura Cisnădie.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry