VICTORIE pentru HC Dunărea! Echipa s-a calificat în turul 3 al Cupei European League!

Sursa foto: Sportul Ilustrat

HC Dunărea Brăila a câștigat manșa tur cu norvegiencele de la Tertnes Bergen, scor 28-26 (14-11), deși în meciul retur cu norvegiencele de la Tertnes Bergen au pierdut cu 25-26 (13-11). Cu toate astea, echipa s-a calificat și merge mai departe în turul 3 al Cupei European League.

Calificarea echipei s-a produs însă cu emoții, în ultimele 10 secunde din meci, când Bojana Milic a pătruns pe centru și a marcat golul calificării. Rezultat final al returului dintre Trentes Bergen și HC Dunărea Brăila 26-25, după ce în manșa tur echipa din Brăila câștigase cu 28-26.

Bojana Milic

? Cu 10 secunde înainte de finalul meciului, Tertnes Håndball Elite ?? era calificată. Bojana Milic ?? s-a opus și a marcat golul care o duce pe HC Dunarea Braila – Oficial ?? în ultimul tur preliminar al ? Europa League! O sârboaică luptătoare, cu o atitudine frumoasă. Poate ar merita o șansă și în atac.

Publicată de Handbal Feminin pe Duminică, 11 octombrie 2020

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Marina Dmitrovic -8 goluri (7 de la 7 m), Cătălina Preda -4, Bianca Tiron -4, Tamires Morena de Araujo -2, Jovana Sazdovska -2, Bojana Milic -2, Alina Czeczi -1, Mădălina Zamfirescu -1, Elena Dache -1.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry