Zilele acestea, la Brăila, are loc Cupa României la box masculin, pentru tineret

Autoritățile vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării Cupei României pentru tineret la box masculin, care va avea loc în perioada 03 – 07 februarie, la Sala de Jocuri a CSM Brăila, din strada Carantina din municipiul Brăila.

Chiar dacă Cupa României pentru tineret la box masculin se va desfășura fără spectatori, în contextul pandemiei Covid-19, jandarmii vor fi prezenți în zona imediată și apropiată locului de desfășurare a competiției sportive pentru prevenirea și combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul și după terminarea meciurilor astfel că recomandăm cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități.

Competitia se va desfasura la urmatoarele categorii de greutate: 49 kg. 52 kg, 56 kg, 60 kg, 64 kg, 69 kg, 75 kg, 81kg, 91 kg, +91 kg. Participă sportivi născuți în anii 2003-2004.

Totodată, Jandarmeria Brăila adresează cetățenilor următoarele recomandări preventive:

  • să aducă la cunoștința autorităților eventualele aspecte legate de încălcare a legii sau posibilele situații de pericol;
  • să respecte măsurile de protecție sanitară, dar și de protejare a persoanelor din jur în vederea prevenirii infectării cu virusul SARS-Cov-2;
  • să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112.
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry