A leșinat la volan, din cauza drogurilor! Bărbatul, din Baldovinești, era însoțit de un tânăr de 19 ani! Și pasagerul a fost găsit inconștient!

Inconștiență la volan! Doi bărbați din comuna Vădeni s-au drogat până au leșinat! Trecătorii au sunat la 112 când au văzut starea șoferului!

Ieri, 8 noiembrie a.c., in jurul orei 17:20, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Cazasului din municipiu, un autovehicul este oprit pe partea carosabilă, iar în interior o persoană ar fi inconștientă.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat la volan, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din satul Baldovinești precum și un tânăr, în vârstă de 19 ani, din satul Pietroiu, aflat pe locul din dreapta spate, ambii aflați în stare de inconștiență.

A fost solicitată intervenția unui echipaj al ambulanței la fața locului pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar ulterior cele două persoane au fost transportate la spital.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând consumul de substanțe psihoactive, fiindu-i recoltate mostre biologice la spital.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry