Aproape 5000 de brăileni au scăpat de autoizolare! În prezent mai sunt doar 8 pacienți cu coronavirus!

Pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, astăzi, 21.04.2020, la nivelul județului Brăila sunt monitorizate 174 de persoane, aflate în izolare voluntară la domiciliu și 223 de persoane care se află în carantină instituționalizată.

Menționăm că 4.944 de persoane au ieșit din autoizolare, la încheierea celor 14 zile și 586 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieși din carantină instituționalizată. De asemenea, conform raportării DSP Brăila, în prezent, sunt 19 cazuri confirmate pozitiv de COVID-19, dintre care 11 cazuri au fost declarate vindecate .

Polițiștii brăileni au acționat în sistem integrat, și în această minivacață de Paște, de alături de jandarmi, polițiști de frontieră, militari, polițiști locali și alte forțe ale M.A.I. Aceștia au fost prezenți în teren pentru prevenirea și combaterea criminalității și pentru a se asigura că cetățenii respectă prevederile Ordonanţelor Militare.

Astfel, în perioada 17-20 aprilie a.c., au fost executate peste 500 de misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

S-a verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor de deplasare în cazul a peste 1500 de persoane și au fost supuse controalelor 479 de societăți comerciale pentru a se asigura suspendarea activității.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 593 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1.470.000 de lei. Dintre sancțiunile contravenționale aplicate, 458 au fost pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, în conformitate din Ordonanța Militară nr.

De asemenea, polițiștii brăileni au desfășurat și 30 de acțiuni punctuale, în cadrul cărora au fost legitimate 1775 de persoane, oprite în trafic și verificate 1242 de autovehicule. Astfel, au fost constatate 225 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de peste 469.000 de lei. Ca măsură complementară, aceștia au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare totală de 6.174 de lei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry