ATAC la AUR! Infractorii au forțat ușa sediului! Hoții au căutat prin documente și au plecat cu un telefon și o sumă de bani!

Sediul Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – AUR, din Brăila, a fost călcat de hoți noaptea trecută. Din fericire, la ora aceea nu se afla nimeni în sediu și nicio persoană nu a fost rănită.

Hoții au spart ușa, au forțat intrarea în secretariat, au cotrobăit prin dulapuri și documente, iar în final au plecat cu un telefon smart și o sumă de bani.

În noaptea trecută fost spart sediul, au forțat ușa de la secretariat. Colegii mei au chemat Poliția la 112 și s-au luat amprente. Se pare că intruși au folosit mănuși. Așteptăm ancheta Poliției”,

a declarat pentru Jurnalul de Brăila, deputatul Ciparian Ciubuc.

Deputatul AUR spune că ar fi vorba de un cerc larg de suspecți, având în vedere că partidul a demarat o anchetă cu privire la concesionarea unor terenuri din Insula Mare a Brăilei. Ciubuc nu exclude ca spargerea să fie doar un act de vandalism, pus pe seama căderii Guvernului.

”Deocamdată nu cunoaștem scopul spargerii sediului AUR și birourilor parlamentare, se pare că s-au căutat acte. Am demarat o anchetă despre concesionarea Insulei Mari a Brăilei, și am intrat în posesia unor documente care au facilitat firma cetățeanului arab la concesionarea insulei, probabil au căutat acele acte. 

Sau poate a fost doar un act de vandalism, legat de ultimele evenimente din scena politică din România, unde noi cei de la AUR am dat tonul Moțiunii de cenzură care a dus la căderea Guvernului”,

a mai declarat deputatul AUR, Ciprian Ciubuc.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry