ATACURI mișelești la adresa primarului! DRAGOMIR: ”Îmi falsifică postările, inventează petreceri la care nu am fost, tot felul de minciuni în speranța că așa vor câștiga capital electoral”

  • ”Au pus poze cu MORMÂNTUL meu, cu al bunicilor și părinților! Cuiva i-a trecut prin cap să intre în cimitir pentru așa ceva!”, spune Dragomir

Opoziția din Brăila a ajuns în pragul disperării după ce ultimele sondaje locale îl plasează pe Dragomir cu ani-lumină în fața adversarilor politici. De aici au pornit și atacurile constante, de la manipularea opiniei publice prin diferite postări ale unor conturi false, susținerea financiară a unor site-uri propagandiste și răspândirea de știri false, care astăzi fac obiectul unor plângeri penale.

În fața unor astfel de atacuri mișelești, primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a făcut o postare publică prin care i-a îndemnat pe brăileni să nu creadă minciunile care se răspândesc în mediul online.

De această dată însă, războiul politic a mers mult prea departe. Pe unul din blogurile locale a fost publicat un articol cu locul de veci al familiei Dragomir, acolo unde se odihnesc tatăl și bunicul primarului.

”Mai este 1 an până la alegeri, dar opoziția, prin site-uri specializate în fake news și trompete ÎMI FALSIFICĂ POSTARILE, INVENTEAZĂ PETRECERI LA CARE AȘ FI FOST ȘI “M-AȘ FI VESELIT” și, în general, recurge la TOT FELUL DE MINCIUNI în speranța că așa vor câștiga capital electoral.

Au pus poze cu MORMÂNTUL meu, cu al bunicilor și părinților !!! Cuiva i-a trecut prin cap să intre în cimitir pentru așa ceva !!! ATÂT DE JOS au ajuns !!!

Sunt un om și un primar care mai are și defecte, dar nu aș proceda niciodată așa cum fac adversarii mei politici !

CÂT DE DISPERAȚI SUNTEȚI DE AȚI AJUNS ATÂT DE JOS ??!

ȘTIU CĂ NU VĂ E RUȘINE pentru CĂ AȚI DOVEDIT ASTA cu vârf și îndesat de multe ori !!!

NU AȘA O SA CÂȘTIGAȚI ALEGERILE, NU AȘA O SĂ ÎI CONVINGEȚI PE BRĂILENI, CU MINCIUNI SI FALSURI !!!

În România, furtul de identitate este infracțiune și voi lua măsurile legale în acest sens.

Indiferent câte mizerii va mai inventa opoziția care doar dă din gură și cei plătiți de ei, EU voi rămâne mereu același om sincer și voi merge mai departe alături de oamenii care au caracter !!!” – a postat pe pagina personala de Facebook, primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry