Au ajuns la spital! Cei doi au fost prinși de această dată de polițiști: ”Erau incoerenți în gesturi și în vorbire” DIICOT nu se întreabă de unde sunt drogurile?

Astăzi, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că două persoane ce se află în scara unui bloc din cartierul Vidin, par a fi consumat substanțe interzise.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și au identificat în scara unui bloc cele două persoane, fiind vorba de o tânără, în vârstă de 21 de ani și un tânăr, în vârstă de 28 de ani, ambii din Brăila.

”Erau incoerenți în gesturi și în vorbire, motiv pentru care a fost solicitată intervenția unei ambulanțe pentru acordarea de îngrijiri medicale, care i-a transportat la spital”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Asupra fiecăruia dintre cei doi tineri, polițiștii au descoperit câte o țigară confecționată artizanal, iar pe jos, lângă aceștia, încă două țigări de același fel.

Polițiștii au mai stabilit faptul că cei doi tineri sunt cei care, în seara precedentă, au fost văzuți în scara unui bloc din același cartier, într-o stare de inconștiență.

Bunurile descoperite au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor de către structura competentă.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry