Cîrligea: ”Pentru a putea scăpa de ”ciuma roșie” dreapta trebuie să aibă un singur candidat!”

Cîrligea: ”Pentru a putea scăpa de ”ciuma roșie” dreapta trebuie să aibă un singur candidat!”

 

 

Florin Cîrligea, consilier județean al PNL, a aruncat bomba în cadrul emisiunii Deschide Lumea, la Realitatea Galați-Brăila. Liberalul consideră că singura variantă de a scăpa de guvernarea PSD, în Brăila, constă în formarea unui nucleu de dreapta, în jurul unui singur candidat.

Eu aș vedea un singur candidat, pe toată partea dreaptă. Tot ce înseamnă partea dreaptă să aibă un singur candidat la primărie. Este opinia mea, nu este opinia partidului, este părerea mea personală. Pentru a termina odată cu această ciumă roșie și nu numai roșie, pentru că v-am spus, în mintea mea, acest Pro România este un PSD cu față umană. Aceeași Mărie cu altă pălărie. Ori că e Pro România, ori că e PSD, de unde provine, e tot de acolo.

Noi deocamdată îl avem candidat pe Adrian Tabarac, dar vom încerca să purtăm discuții cu celelalte formațiuni politice de dreapta”, a declarat Florin Cîrligea, în cadrul emisiunii Deschide Lumea.

Rămâne de văzut dacă orgoliile despre care vorbeau liberalii, că ar fi în partea stângă, se vor regăsi și în dreapta, în momentul în care, fiecare partid din opoziție va dori să-și impună candidatului propriu.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry