Brăilean mort în Franța! Ionuț a făcut infarct la volan!

Brăilean mort în Franța! Ionuț a făcut infarct la volan!

 

 

Spiru Ionuț, un tânăr în vârstă de 34 de ani, din Brăila, lucra în Spania ca șofer profesionist.

Ionuț era plecat din țară de mai bine de 10 ani, în speranța unui trai mai bun, dar și pentru a-și susține familia rămasă în România. Prima tragedie a familiei Spiru a survenit în 2016, când tatăl sau a murit în urma unei boli cumplite.

Tragedia nu l-a împiedicat pe Ionuț să-și continue drumul, fiind mereu aproape de familia rămasă în țară, de mama și fratele lui.

Brăileanul și-a început activitatea la o societate din Timișoara, care avea ca obiect de activitate transportul internațional. În urmă cu câțiva ani, Ionuț a reușit să semneze un contract de muncă cu o societate din Spania, tot în domeniul transportului, realizând curse pe ruta Spania, Franța și Germania.

În dimineața zilei de 12 ianuarie, Ionuț și-a sunat șeful spunându-i că nu se simte bine, oferind detalii despre locația sa, moment în care convorbirea telefonică s-a întrerupt. Șeful său a fost cel care a sunat la numărul de urgență cerând ajutor.

Ambulanța l-a găsit pe Ionuț în apropiere de orașul Toulouse fără suflare. Inima tânărului încetase să mai bată. Medicii au încercat să-i efectueze manevrele de resuscitare, însă pentru Ionuț era prea târziu.

Brăileanul fusese acasă de sărbători, unde a petrecut alături de familia sa. Acum, mama și fratele lui Spiru Ionuț au demarat procedurile necesare în vederea repatrierii lui.

Dumnezeu să-l odihnească pe Ionuț. Condoleanțe familiei…

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry