Candidatul PNL la Primăria Ianca încurcă Plopu cu Perișoru și Drumul Național Brăila-Buzău cu DEx Muntenia Expres!

În timp ce Prefectura Județului Brăila realiza controale la căminele rezidențiale, subprefectul liberal Adin Boboc își anunța candidatura pentru alegerile locale din 2024, la Primăria orașului Ianca.

Și cum le stă mai bine acestor liberali parveniți, Adin Boboc și-a început cu stângul campania, mințind în față electoratul din Ianca. Liberalul spune fără rușine că el este cel care a obținut finanțarea pentru rețeaua de gaze în satul Plopu. O vorbă din popor spune că minciuna are picioare scurte, iar Boboc s-a împiedicat încă de la prima declarație în calitatea oficială de candidat. Pe lângă minciuna nerușinată, liberalul a încurcat Plopu cu Perișoru.

”Am profitat de vizita la Brăila a fostului premier Nicolae Ciucă şi i-am solicitat ajutorul în acest sens. Astfel, cu sprijinul domnului Nicolae Ciucă, am reuşit să obţin pentru Ianca 6 milioane lei pentru înfiinţare reţea gaze în satul Plopu. Este o reuşită istorică într-un UAT ţinut zeci de ani pe loc de interesele şi incompetenţa PSD!”, a transmis Adin Boboc într-un comunicat de presă.

Mai jos atașăm cererile de finanțare depuse de către administrația PSD a orașului Ianca pentru extinderea rețelei în satele Perișoru și Oprișenești. Cererile au fost depuse în 2022 și, ce să vezi, contractele de finanțare nu s-au semnat nici în ziua de astăzi, când la butoanele Guvernului nu se mai află Nicolae Ciucă, ci tot un social-democrat, Marcel Ciolacu. Astfel, liberalul a încercat să-și asume meritele pentru un proiect pe care nici măcar nu-l cunoaște, încurcând beneficiarii.

Nu-i frumos domnule Boboc să mințiți oamenii, mai ales când există documente care să vă contrazică! Și nu e frumos nici să vă asumați meritele colegilor de coaliție, în timp ce șeful dvs. de partid, deputatul de la Cireșu, a declarat război PSD-ului, însă a deschis ușa din dos pentru cel puțin 5 psd-iști.


În același comunicat de presă, transmis după conferința în cadrul căreia și-a prezentat intenția de a candida, Adin Boboc face o altă greșeală elementară. Liberalul a confundat ”Drumul Național Brăila-Buzău” cu DEx ”Muntenia Expres”.

”Vreau să vă spun că am primit din partea domnului Nicolae Ciucă promisiunea că mă va sprijini şi în alte proiecte de interes pentru comunitate, în momentul în care voi câştiga Primăria Ianca. Am discutat despre oportunităţile de dezvoltare din zonă şi despre atragerea de investitori, în condiţiile în care Drumul Naţional Brăila-Buzău, denumit “Muntenia Expres” şi inclus în Master Planul de Transport, trece prin UAT Ianca”, a spus liberalul în același comunicat de presă.

În concluzie, candidatul PNL la Primăria Ianca nu face diferența între Plopu și Perișoru și nici nu prea cunoaște infrastructura rutieră din Ianca. Acum înțelegem de ce a zis la un moment dat că singurul lucru care îl leagă de orașul în care vrea să candideze este adresa din buletin. Până să-i acordați votul haideți să-l urmărim îndeaproape, mâine poate zice că a aprins lumina în casa locuitorilor din Ianca.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry