Cat au dat trei taximetristi pe o punga de seminte? Cate 200 de lei de fiecare!

Cat au dat trei taximetristi pe o punga de seminte? Cate 200 de lei, de fiecare!

 

 

In noaptea de 10 august, politistii locali din cadrul Serviciului Ordine Publica al Politiei Locale Braila au aplicat sanctiuni contraventionale mai multor persoane surprinse incalcand prevederile in vigoare privind respectarea curateniei pe domeniul public al municipiului Braila.

Mai precis, este vorba despre patru barbati depistati in timp ce aruncau coji de seminte pe domeniul public. Astfel, au fost sanctionati contraventional cu suma totala de 600 lei trei taximetristi cu varste cuprinse intre 27 si 32 de ani care, in jurul orei 01:40, au fost surprinsi de un echipaj al Politiei Locale in timp ce consumau seminte si aruncau cojile pe jos, in statia de taxi situata pe B-dul Dorobantilor, la intersectia cu str. 1 Decembrie.

De asemenea, a fost amendat cu suma de 50 lei, un brailean in varsta de 36 de ani, care arunca coji de seminte pe jos, pe o alee a Parcului Monument. De la inceputul lunii, au fost aplicate astfel 12 sanctiuni contraventionale pe aceasta speta, in valoare totala de 1.250 lei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry