Ce spune POLIȚIA despre furtul cablului de telefonie fixă, în urma căruia au fost afectate Corpurile A și B ale Spitalului Județean?

La data de 9 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați de un angajat al unei companii de telecomunicații, cu privire la faptul că au fost semnalate deranjamente că urmare a secționării unui cablu.

”Din primele verificări s-a stabilit faptul că persoane necunoscute ar fi sustras cablul de telecomunicații dintr-un cămin de canalizare situat pe Șoseaua Națională Veche, din municipiu. În prezent, exista un cerc de bănuiți, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”,

a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Amintim faptul că în urma acestui eveniment Corpurile A și B ale Spitalului Județean au fost afectate, iar centrala telefonică nu funcționează.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Brăila, Delia Râșnoveanu, a găsit o soluție pentru ca aparținătorii să poată lua legătura cu pacienții, dar și cu medicii care îi tratează.

Fiecare secție afectată, în urma furtului produs la cablul de telefonie din zona Buzăului – Hipodrom, a primit câte un telefon mobil, pentru a facilita accesul aparținătorilor la informații despre pacienți.

”S-au remediat pana azi câteva numere pe Buzăului dar la corpul B, din Hipodrom, nu se poate da legătura încă, la centrala telefonică. Până la rezolvarea acestei situații, fiecare secție afectată a primit câte un telefon mobil, pentru a ține legătura cu aparținătorii”,

a declarat managerul Spitalului Județean, Delia Râșnoveanu.

Aparținătorii pot suna la numerele de telefon afișate în tabelul alăturat, pentru a obține informații cu privire la pacienții internați în Corpul B al Spitalului Județean.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry