Cîrligea l-a pus la punct pe deputatul de la Cireșu: ”Când unii hrăneau vaca, eu făceam propagandă anti-PSD! Le urez succes în activitatea de denigrare și celor care sunt plătiți de ei!

  • Acuzat în mai multe rânduri că ar fi PSD-ist, Florin Cîrligea l-a pus la punct pe președintele Partidului Național Liberal Brăila, Alexandru Popa. Cîrligea a atras atenția că pe vremea când el se lupta cu PSD-ul la Brăila, deputatul de la Cireșu hrănea vacile din gospodăria bunicilor.

Președintele Organizației Oamenilor de Afaceri din AUR, spune că liberalul uită că la București este în alianță cu PSD și votează în consecință, iar la Brăila se transformă în cel mai mare luptător, fiind capabil de a se lua la întrecere chiar și cu UDMR.

”Cred că am fost cela mai vocal, când unii hrăneau vaca, eu făceam propagandă anti-PSD! Sunt dovezi video în acest sens, din 2008, 2012(…) E cineva cu minte mai mică, care uită ce votează la București și într-o oră jumate devine la noi marele luptător anti-PSD. Norocul dumnealui este că stă mai aproape de limita județului, că probabil din Brăila ar fi luptat și împotriva UDMR-ului. Mă interesează prea puțin toate fitilurile care se bagă. Nu vreau să le cresc nivelul acestor indivizi. Credeți-mă că îmi văd de treabă pentru ca AUR să ia un scor foarte bun la Brăila. Le urez succes în activitatea de denigrare, atât dumnealor cât și celor care sunt plătiți de dumnealor”, a transmis președintele Organizației Oamenilor de Afaceri din AUR, Florin Cîrligea.

Cîrligea le-a urat succes în activitatea de denigrare inclusiv celor plătiți de Popa, printre care se pare că sunt și jurnaliști cu pretenții închipuite din Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry